Verkkosivut

Verkkosivut

Mieleenpainuva toteuttaa asiakkaaille aina uniikit, näyttävät, helppokäyttöiset ja selkeät nettisivut. Sivuston ulkoasu hyväksytetään asiakkaalla, että se on toiveiden mukainen, ennen sivujen varsinaista luomista.

Nettisivut toteutetaan käsin koodaamalla, joten pystytään hyödyntämään tuoreimpia standardeja, ei tarvitse tehdä kompromisseja järjestelmien ehdoilla, merkkaus on hakukoneystävällistä ja sivut toimivat moitteitta yleisimmillä selaimilla. Sivuston kehittäminen tulevaisuudessa on myös vaivatonta. Mobiililaitteiden käyttö on yleistynyt merkittävästi viime vuosina, joten tänä päivänä on hyvä suunnitella samalla sivut skaalautuviksi eri laitteille, jotta ne näyttävät hyvälle myös tulevaisuudessakin eri päätelaitteilla käytettynä.

Alla muutama esimerkki mitä sivuille tai sen ympärille voidaan toteuttaa

  • Perus sivuihin sisältyy aina yhteydenottolomake, kartta kohteeseen ja 4-6 sivua.
  • Sivusto voidaan laittaa julkaisujärjestelmän päälle ja muokata järjestelmä juuri sinun tarpeisiisi soveltuvaksi laajempiinkin tarpeisiin.
  • Kuvagalleriat, kuvasliderit, ajankohtais/uutiset-osiot, blogit, kommentointi mahdollisuus, sosiaalisen median integroinnit, kielivalinnat ym.
  • Animoinnit, liikkuvan kuvan lisäys, parallax-efektit ym. tuomaan eloa sivuille.
  • Kävijäseuranta ja google webmastertools aktivoinnit kertomaan analytiikkaa sivuihin liittyen.

Moni asia on mahdollista ja kerromme usein sinun sivuillesi ja kohderyhmällesi soveltuvista ratkaisuista, joihin kannattaa panostaa ja sijoittaa.

Verkkosivuston hinta alk. 600 €