Yleisiä kysymyksiä

Miksi valita Mainostoimisto Mieleenpainuva?

Muutamia syitä ovat ammattitaito, kokemus, visiot, näkemykset, sijainti, joustavuus ja kohtuullinen hinta, sekä tuet samalla pienyrittäjää. Työt tehdään sillä mentaliteetilla, että mikään työ ei ole liian pieni, etteikö sitä miellään ottaisi työn alle ja suurempiinkin urakoihin varaamme aikaa ja tuomme rahalle vastinetta.

Mitä vaiheita projektin etenemisessä on?

Aluksi kartoitetaan mitä lähdetään tekemään ja miten. Hyväksyttyäsi tarjouksen pääsemme aloittamaan toimeksiannon. Työ suunnitellaan toiveiden mukaiseksi ja lähetetään kommentoitavaksi. Kehitetään lisää tarvittaessa asiakkaan kommenttien ja omien oivalluksien pohjalta. Suunnittelun valmistuttua ja ilmeen hyväksyttyä saatetaan työ loppuun asti ja kiitetään molempia.

Kuinka kauan suunnittelu ja toteutus kestää?

Yrittäjillä on usein aina kiire ja moni asia jää viime tippaan. Monia mainospalveluita toteutan kovan kiireen allakin tilanteesta riippuen muutaman tunnin tai muutaman päivän aikana. Laajemmat projektit, jotka käsittää logosuunnittelun, käyntikortit, esitteen ja nettisivut vie usein n. 2–4 vko kokonaisuudessaan. Verkkokauppaprojektit vie usein 4–8 vko riippuen mitä tehdään, kuinka räätälöidysti ja kuinka aktiivisesti asiakas sitoutuu kommunikaatioon ja tekemään oman osuutensa.

Mitä palvelut maksaa?

Perus tuntihintani on 50 €/h. Jos asiakas pyytää tarjousta jostain, niin kerron sitovan hinnan usein pienellä hinta-haitarilla. Moni työ on yksilöllinen ja toisiin töihin on vaikeampi arvioida vaadittavaa tuntihintaa, niin siksi pitää usein olla vähän pelivaraa. Asiakasta ei koskaan kuitenkaan laskuteta haarukan suuremman hinnan mukaan, mikäli sen suunnitteluun tai toteutukseen ei ole niin kauaa mennyt. Useat vanhemmat asiakkaat harvemmin kysyvät tilatessa hintoja, koska tietävät että laskutan käytetyn työajan mukaan ja hinnat ovat maltillisia. Mikään tarjoamani palvelu ei ole kuukausihintainen, vaan maksut ovat kertaluonteisia. Jos haluat tietää kustannusarvion projektillesi, niin lähetä sähköpostia tai tarjouspyyntö. Pieniin toimeksiantoihin voin myös puhelimitse kertoa hinta arvion.

Saako laskun kahteen osaan? Milloin laskutetaan?

Voin halutessa laittaa laskun kahteen tai kolmeen osaan asiakkaan pyytäessä. Laskutus hoidetaan aina vasta tehdyn työn/projektin valmistuttua. Pienemmät muutaman kympin päivitystyöt laitan itselle ylös ja laskutan vasta sitten, kun tulee lisää päivitettävää/laskutettavaa.

Tarjoatko töille tyytyväisyystakuun?

Periaatteessa kyllä. Logoja ja ulkoasuja viilataan niin kauan, että asiakas on ilmeeseen tyytyväinen. Jos asiakas peruuttaa tilauksen syystä tai toisesta suunnittelutyön aloitettua, laskutetaan asiakkaalta siihen mennessä käytetyn työajan mukaan.