Muut palvelut ja asiat

Tarjoatko tekstinsuunnittelua ja käännöstöitä?

Raakatekstiä voin tarvittaessa muokata ja kertoa mitä asioita olisi hyvä kertoa mainoksissa ja nettisivuilla. Copywriter en ole kuitenkaan koulutukseltani, joten mikäli itseltä ei meinaa tekstiä syntyä, niin suosittelen ottamaan copywriterin projektiin mukaan. Itse olen suositellut ja käyttänyt Skarppi Kirjoituspalveluita muutamissa projekteissa.

Sivustoja toteutamme tarvittaessa myös monikielisiksi ja käännöspalvelut sivuille voimme hoitaa yhteystyökumppanin kautta.

Minulla ei ole mitään kuvia. Mitä kuvapankkikuvat ovat?

Kuvapankeista saa ladattua joko lisenssihinnalla koon mukaan tai kappalehinnalla kuvia, joihin asiakkaalle siirtyy elinikäinen käyttöoikeus ostettassa. Mieleenpainuva tarjoaa asiakkaillensa kuvapankkikuvia kolmesta eri paikasta. istockphoto, fotolia ja ingimage.

Asiakas saa joko itse linkittää mieleisiä kuvia, joihin hankin lisenssin (tai asiakas hankkii itse halutessaan) tai voin myös itse ehdottaa asiakkaan tarpeisiin soveltuavia kuvia, kunhan keskustellaan minkälaisille kuville on tarvetta.

Kuvapankkikuvien kuvien hinnat kauttani

  • 2 € / kreditti istockphotosta ja fotoliasta
  • 5 € / kuva ingimagesta (kaikki kuvakoot)

Sivuston ja logojen oikeudet?

Täydet julkaisu-, käyttö- ja muokkaus-oikeudet siirtyvät asiakkaalle kaikista eri töistä laskun maksettuaan.

Ympäristö

Meillä ei tietokoneita jätetä yöksi päälle ja muutoinkin pyritään pitään kiinni silloin kuin töitä ei tehdä. Valoja ei jätetä päälle, silloin kun toimistolla ei ole väkeä ja sumpit keitetään, mikäli vierailijoille maistuu. Sähköposteja ja muita tekstejä ei turhaan tulostella papereille, joita voi näytöltäkin lukea. Tulostuspaperina suosin usein kierrätettyä paperia. Asiakkaita suosittelen käyttämään sellaisten painotalojen palveluita, jotka huolehtivat ympäristöstä valinnoillaan (mm. ympäristöystävällisien painovärien käyttö, kemikaalien oikeaoppinen hävitys ja kierrättäminen). Kierrätämme toimistolla paperit, pahvit, lasit ja pullot. Muutoin tällä alalla ei teoillaan ympäristöön ja omaan hiilijalanjälkeen kauheasti pysty vaikuttamaan.